26 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, My World projesini My Office ile tamamlıyor

Ali Ağaoğlu, My World projesini My Office ile tamamlıyor

Ağaoğlu'nun My Office projesi Emlak Konut tarafından satışa çıkarıldı...



Nitelikli ofis üretimine devam eden Ağaoğlu'nun My Prestij isimli projesinin ardından, bu alandaki ikinci büyük projesi olan My Office projesi Emlak Konut tarafından satışa çıkarıldı. Projeden toplam 200 milyon TL'nin üzerinde bir gelir bekleniyor. İstanbul Ataşehir'de yer alan ve toplam 54 ofis ve 4 büyük mağazanın yer aldığı projede fiyatlar 500 bin TL ile 21 milyon TL arasında değişiyor.

Ağaoglu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoglu, My Office projesinin My World projesinin en son halkası olduğunu belirterek şöyle dedi: "My World projesini Emlak Konut ile hasılat paylaşımıyla yapıyoruz. My World Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en büyük konut projelerinden biri. Ataşehir'de şimdiye kadar Agaoğlu'nun da gerçekleştirdiği projelerin de içinde önemli bir yer tuttuğu örnek konutlar ve modern yerleşim alanlan yapıldı. Sadece konut yapmakla olmuyor, buraların sosyal, kültürel merkezlerin yanı sıra ofis olarak da hizmet verebilecek yeni projelere de ihtiyacı var. Finans Merkezi olması planlanan. Ataşehir bölgesinde nitelikli ofis ihtiyacı çok yoğun hissediliyor. Nitelikli ofis yaratma konusunda ilk projemiz My Prestij oldu ve bu proje satışa çıktığında ilk on günde yüzde 90-95'ini sattık. Şimdiki projemiz My Office ise hem daha büyük hem de daha iyi tasarlanmış bir proje. Bir anlamda My World'ün en sön ve en nadide parçası. Bu projeye de yüksek bir talep geleceğini bekliyoruz."

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, hasılat paylaşımı sistemi içinde yürütülen modelin çok başarılı olduğunu ve çarkın başarılı bir şekilde döndüğünü belirterek, "Hasılat paylaşımı sisteminde bir araziyi veriyoruz, inşaatı ise yüklenici firma yapıyor. Bu şekilde çark başarılı  bir şekilde dönmeye başladı. Emlak Konut sadece sosyal amaçlı  konutlar değil aynı zamanda modern yaşam alanları da gerçekleştiriyor. My Office projesi de bizim için önemli bir proje oldu. My Office projesi bölgenin ihtiyaçları düşünülerek hayata geçirmeye karar verdiğimiz bir projedir. Bu projeden satışa sunum (muhammen) bedeli olan 158 milyon TL'nin daha da üzerinde 200 milyon TL civarında bir satış hasılatı bekliyoruz. Buradan Emlak Konut'a hasılat paylaşımı sistemi gereği 80 milyon TL düzeyinde bir gelir bekliyoruz" dedi.
Zaman İnşaat Emlak


Geri Dön