20 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, toplam 1.2 milyon euro değerinde 2 araba aldı!

Ali Ağaoğlu, toplam 1.2 milyon euro değerinde 2 araba aldı!

9 MİLYON dolarlık lüks otomobillerden oluşan bir parka sahip olan müteahhit Ali Ağaoğlu, fuarın VIP gününe katıldı...



Fuara sabah erken saatlerde gelen Ağaoğlu daha önce aldığı 545 bin euro (yaklaşık 1.1 milyon TL) değerindeki Rolls Royce Ghost modelinden sonra 622 bin euroluk fiyatıyla fuarın ikinci pahalı modeli olan Bentley Mulsanne'ı da aldı. Böylece işadamı 1.16 milyon euro değerinde otomobil alışverişiyle fuarın en baba siftahını yaptı.
Akşam/Halil OKşžİT

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Ali Ağaoğlu, fuardan 2.4 milyon liralık araç aldı

Lüks otomobil merakıyla tanınan Ağaoğlu şžirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, Autoshow'un ilk VIP gününe katılarak, değeri 1.2 milyon euroyu (2.4 milyon lira) bulan 2 süper lüks otomobil satın aldı. Fuar öncesinde 545 bin euroluk Rolls Royce Ghost'u Paris'te beğenip aldığını açıklayan Ağaoğlu'nun ikinci aldığı araç ise Bentley'in ilk kez Türkiye'ye getirip fuarda sergilediği 640 bin euroluk Mulsanne oldu. Bu iki aracı aldıktan sonra fuarı da gezen Ağaoğlu, şirketi için almayı planladığı 500 elektrikli Renault Fluence'yi inceledi. Oyak Renault Genel Müdürü Tarık Tunalıoğlu ile de bir araya gelen Ağaoğlu, Türkiye'nin elektrikli araçlar konusunda marka olması gerektiğini söyledi.

500 ADET FLUENCE ALACAK
Ağaoğlu, 'Benim en büyük ilgim lüks otomobillere. Son dönemde elektrikli otomobillere de ilgi duymaya başladım. Bu yüzden Tesla Roadster aldım. Türkiye otomotivde fason üretimle büyüdü. Artık sahip olduğu know-how'la elektrikli araçlar konusunda da marka olmalı. Bu bağlamda Oyak Renault'yu bir ilki başardığı için kutluyorum. Gerekli altyapının sağlanması durumunda 500 adet elektrikli Fluence alma taahüdüm aynen devam ediyor' diye konuştu.
Sabah

Ağa'nın fuar alışverişi 2.4 milyar lira

Autoshow'un VIP gününe katılan Ağaoğlu şžirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, değeri 1.2 milyon euroyu (2.4 milyon lira) bulan 2 süper lüks otomobil satın aldı. Fuar öncesinde 545 bin euroluk Rolls Royce Ghost'u Paris'te beğenip aldığını açıklayan Ağaoğlu'nun 2. aldığı araç ise Bentley'in ilk kez Türkiye'ye getirip Autoshow'da sergilediği 640 bin euroluk Mulsanne oldu. Fuarı da gezen Ağaoğlu, şirketi için almayı planladığı Renault Fluence'ı inceledi. Oyak Renault Genel Müdürü Tarık Tunalıoğlu ile de bir araya gelen Ağaoğlu, 'Gerekli altyapının sağlanması durumunda 500 adet elektrikli Fluence alma taahhüdüm aynen devam ediyor' dedi.
Takvim


Geri Dön