27 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu'nun yeni kampanyasının reklam filmi yayınlandı!

Ali Ağaoğlu'nun yeni kampanyasının reklam filmi yayınlandı!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Ali Ağaoğlu' nun dün yayınlanan reklam filminde Türkiye' ye seslenen Ağaoğlu, 'Her şeyi devletten beklememek gerek' sloganıyla, konut sahibi olmak isteyenleri kampanyaları hakkında detaylı bilgilendirdi.



Birçok projeye imza atan Ağaoğlu İnşaat, 12 Şubat günü Andromeda Gold Lobisi'nde gerçekleşen basın toplantısında yeni kampanyası hakkında basına bilgiler verdi.


Dün yayınlanan reklam filminde Türkiye'ye seslenen Ali Ağaoğlu 'Herşeyi devletten beklememek gerek!' sloganıyla, konut sahibi olmak isteyenleri yeni kampanyaları hakkında detaylı bilgilendirdi. Konut sahibi olmak isteyenlere destek sağlayacaklarını dile getiren Ağaoğlu; devletin yüzde 15'lik desteği hakkında da olumlu açıklamalarda bulundu. Devletin yüzde 25'lik peşinat üzerinden yapacağı hibe desteğine ek olarak, geriye kalan yüzde 75'i banka kredileriyle sağlanan kısmına bir faiz desteği yapılacak. Bu kampanya ile 120 aya 0,57 faizi uygulamak sureti ile, faiz kısmınının yüzde 35'lik yükünü vatandaşın üzerinden alacak. Ayrıca bu yüzde 1 peşinat ile gerçekleşecek. Geriye kalan yüzde 24'lük kısmına taksit imkanı sunuluyor.


Ağaoğlu kampanyalarının detayları

13 Şubat Cuma gününden itibaren başlayan kampanya; Maslak My Home, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için geçerli sayılacak. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden!' kampanyası hemen teslim 200 daire için, 3 hafta sürecek, dedi.


My Towerland kampanyası

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde bulunan My Towerland, TEM ve E5 karayollarına da ulaşımı kolay alanda yer alıyor. Proje; 2 oda 1 salon, 3 oda  1 salon , 4 oda bir salon ve 4 oda 1 salon dubleks dairelerden oluşuyor. Daire fiyatları 697 bin TL ile 2 milyon 719 bin TL arasında değişiyor.


My Home Maslak kampanyası

Avrupa yakasının finans ve iş merkezi Maslak'ta ön plana çıkan My Home Maslak, özel tasarlanmış 3 kulede toplam 786 daireden oluşuyor. Projede studio dairelerden, 3+1 ve 4+1'den teras evlere kadar farklı ihtiyaçlara göre seçenekler bulunuyor. My Home Maslak projesinde daireler 572 bin TL ile 2 milyon 228 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Andromeda Gold kampanyası

Andromeda Gold projesi her katında bahçeleri, terastaki villa daireleri, fitness, sauna, buhar odaları, çocuk oyun alanlarına sahip. Toplam 398 daireden oluşan Andromeda Gold, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne de yürüme mesafesinde bulunuyır. Andromeda Gold projesinde dairelerin fiyatları ise 581 bin TL'den başlıyor ve de 1 milyon 313 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Ağaoğlu iletişim

Tel: 4446777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

SimayYAYLACI/Emlakkulisi


Geri Dön