19 / 04 / 2024

Ali Aydın, Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu başkanı oldu!

Ali Aydın, Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu başkanı oldu!

Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu Başkanlığına Kayseri Müteahhitleri Birliği Başkanı İnşaat Mühendisi olan Ali Aydın getirildi. Adana merkezli Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonunun 2003 yılında kurulduğu belirtildi...



Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, " Tüm inşaat sektöründe var olan sorunları çözüme kavuşturmak ve bu kutsal mesleğin tanımı yapılarak disiplin altına almak kaçınılmaz hale gelmiştir. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi. 


Ankara merkezli Federasyon ve Ege bölgesi  İzmir  Merkezli federasyonları bir araya gelerek 2012 yılında Ankara'da İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonumuzu oluşturduk." açıklamalarını yaptı. Genel Başkan Sedat Teoman Gürsesli, "Bugün Adana'mızda Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu'nun Genel Kurulunu  Adana  Müteahhitler Birliği'nin kendi tesislerinde İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) başkanımız olan Tahir Tellioğlu'nun pan başkanlığında yapmanın mutluluğunu yaşadık. Bu da gösteriyor ki büyük birliktelik oda olma yolunda büyük mesafe kat etmektedir. Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu dönüşümlü olarak bayrak yarışını önce 3 dönem Adana, Gaziantep şimdi Adana merkezli Kayseri Müteahhitleri Birliği Başkanı olan İnşaat Mühendisi olan Ali Aydın'la yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.


Adana Beş Ocak 




Geri Dön