26 / 04 / 2024

Ali Haydar Bulut Derince projelerini açıkladı!

Ali Haydar Bulut Derince projelerini açıkladı!

Derince Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplik görevlerini İbrahim Eren ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. Toplam 10 maddenin görüşüldüğü toplantıda Bulut, ardı ardına projeler açıkladı.




Faaliyet ve denetim komisyon raporunun onaylandığı Derince Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısına Başkan Bulut’un projeleri damgasını vurdu


Derince Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplik görevlerini İbrahim Eren ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. Toplam 10 maddenin görüşüldüğü toplantıda Bulut, ardı ardına projeler açıkladı. Derince’ye hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Bulut, “Biz ilçe halkımızın menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaptığımız rutin çalışmalar dışında artık vizyon projelerimizi de uygulamaya koyacağız. Bu bağlamda otoyol bağlantı ve liman entegrasyonu projemizin tamamlanması ile birlikte Derince limanına gidecek olan araçlar artık D-100’ü kullanmadan direk ulaşım sağlayacak. Mahallelerimizi birbirine bağlayan 20 metrelik yol ve viyadük projelerimiz tamamlandığı zaman bu da yine ulaşımımızı büyük oranda rahatlatacak” dedi.

 

ÇENESUYU MARKAMIZ BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Projeleri sinevizyon eşliğinde aktaran Başkan Bulut, Çenesuyu A.Ş.’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, “Fabrikamıza yaptığımız yatırımlarla buradaki mevcut üretimimizi dört katına çıkaracağız. Ayrıca burada yaptığımız yeni fabrika alanı ile birlikte mevcut alanımızı 2 bin m2den 4 bin m2’ye çıkartıyoruz. Çenesuyu markamız büyümeye devam edecek” dedi. Yapılması planlanan Sanayi Sitesi ile ilgili de bilgi veren Başkan Bulut, “İlçemizde farklı bölgelerde bulunan küçük çaplı sanayi dükkanlarımızı, sanayi sitesinde toplayacağız” derken Yenikent bölgesinde halktan gelen talep doğrultusunda Camii ve Kapalı Çarşı yapacaklarını belirterek, projenin detayları ile ilgili bilgi verdi.

 

YELKEN KAFE PRESTİJ PROJEMİZ OLACAK

Toplantıda projelerle ilgili bilgi vermeye devam eden Başkan Bulut, “Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan askeri alanda dev bir spor kompleksi inşa etmeyi planlıyoruz. Bu konuda yetkili kurumlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu projemiz hayata geçtiği zaman Derinceliler çok önemli bir spor kompleksi daha kazanacak. Yine mevcut Sahil Sosyal Tesisleri’mizi “Yelken Kafe” adı altında yenileyerek Derince’ye Körfez manzaralı bir prestij proje daha kazandırmak istiyoruz. Kent Meydanı’ndaki Şelale Projemiz de ise çalışmalarımız başladı. Buradaki çalışmalarımızın noktalanması ile Derince çok daha modern bir Kent Meydanı’na kavuşmuş olacak” dedi.


Manşet Kocaeli




Geri Dön