19 / 04 / 2024

Ali Kılıç: M'Expo'yu bir Türkiye projesine dönüştürmek istiyorum!

Ali Kılıç: M'Expo'yu bir Türkiye projesine dönüştürmek istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısı'na katıldı. Toplantıda belediye çalışmalarıyla ilgili sunum yapan Kılıç, M'Expo Center projesine destek istedi.



Başkan Kılıç, "Uzun bir tartışma ve araştırma sürecinden sonra Anadolu yakasında yapılacak bir fuar, çevre ilçeleri, illeri ve Türkiye'yi de kucaklayacak bir projeye dönüşebilir dedik. Buradan yola çıkarak Maltepe sınırları içerisinde buna elverişli araziler olduğunu da biliyoruz. Buradaki çok kıymetli arkadaşlarım olan sizlere de projemi sunarak ve desteğinizi alarak, bu projeyi bir Türkiye projesine dönüştürmek istiyorum" dedi. CHP İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısı, Wow İstanbul Hotel'de gerçekleştirildi. 


Toplantıya, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu. Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç başta olmak üzere, CHP'nin 14 ilçe belediye başkanı katıldı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, seçim sürecinde yaşadıklarına vurgu yaparak. "Belediye başkanlarımızın bir arada olduğu bu toplantıları çok önemsiyorum. 1 Temmuz 2013"te Maltepe'ye geldiğimizde. Maltepe'de bir yalnız adamdım, sonra giderek çoğaldık. Bir önemli olayı bu aday adaylığı döneminde gerçekleştirdik. 14 aday adayı olmasına rağmen aramızda bir dayanışma ruhu vardı. Bu adaylık seçimi süreçlerine yansıdı. Biliyorsunuz 2009 seçimlerinde Maltepe'de MHP adaylığını koymamıştı. Ciddi bir oyu onlardan transfer etmiştik. Bu seçimlerde MHP vardı, bizden oy götürdü ama buna rağmen 150 bin civarında oy aldık. Aday adaylığı döneminde bir ilkin altına imza attık, hepinize sunmak istiyorum: Dayatan değil, danışan bir belediye başkanlığı sürecini başlattık. 18 mahallemizin sorunlarının ne olduğunu tespit ettik ve bunu 22 maddelik bir seçim bildirgesine dönüştürdük" dedi. 


Anayurt


Geri Dön