23 / 04 / 2024

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.



İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını, düzenlediği yemekte kutladı. Hilton İzmir'deki geceye, Ali Pehlivanoğlu'nun ailesi, akrabaları ve yakınlarının yanı sıra  İzmir  Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İTO Meclis Başkanı Rebii Akdurak, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, eski bakanlardan Hasan Denizkurdu, CHP İzmir eski milletvekili Mehmet Ali Susam ile İzmir'in iş ve basın dünyasından çok sayıda davetli katılım gösterdi. 


PROJELERİMİZ VAR

Ali Pehlivanoğlu gecede yaptığı konuşmada, bundan sonra gıda sektöründe kalmayı pek düşünmediğini, inşaat sektöründe büyümeyi planladığını vurguladı. Kendi arsalarında inşaat işlerine başladıklarını belirten Ali Pehlivanoğlu şunları söyledi: "Torbalı Ayrancılar'da 570 konutluk bir projemiz var. Alsancak'taki çalışmalarımız devam ediyor. Cumaovası'nda ve Karabağlar'da yeni projelerimiz olacak. Bundan sonra hayatımızı inşaat sektöründe devam ettireceğiz. Büyük kızım İrem, 3 yıldır İstanbul'da profesyonel olarak gayrimenkul işini sürdürüyor. Artık babası yapacak kızı satacak. Bugün hepinize sağlıklı olduğumu göstermek ve Pehlivanoğlu şirketi bünyesinde neler olduğunu açıklamak için bu geceyi organize ettim. Kardeşlerimle aramızda fazla bir kırgınlık yok, burukluk var. İnşallah zaman içinde onlar da geçer. Onların başarılı olması benim başarılı olmam kadar önemli. En ufak sorunlarında da yine yanlarındayım." Ali Pehlivanoğlu, 2010 yılında kendisini 14 saatlik ameliyatla sağlığına kavuşturan Prof. Dr. Münci Kalayoğlu'na teşekkür plaketi sundu. Plaketin ardından Ali Pehlivanoğlu, eşi Zerrin, kızları İrem ve Seren Pehlivanoğlu ile doktoru Kalayoğlu ile birlikte 50. yıl pastasını kesti.


Yenİ Asır 



Geri Dön