25 / 04 / 2024

Ali Sait Fırat kimdir?

Ali Sait Fırat kimdir?

Erzurum Tekman Belediye Başkanı Ali Sait Fırat kimdir? Ali Sait Fırat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Sait Fırat, ne zamandan beri belediye başlanı olarak hizmet veriyor? İşte Ali Sait Fırat...



Ali Sait Fırat kimdir?

Ali Sait Fırat,  1962 yılında Erzurum Tekman ilçesin de dünyaya geldi. İlk, orta okul ve lise yi Erzurumda tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Bursa Uludağ ve Erzurum Atatürk Üni. de tamamladı. Aktif olarak ticaret ve ekonomiyle uğraştı. 


1989-1994 yılları arasın da Tekman il genel meclis uyeliği yaptı. 2014 mali seçimlerin'de Tekman belediye başkanlığına aday oldu. 2014 mart seçimlerin de belediye başkanı seçildi. 


Başkan'ın Mesajı : 

"Sevgili, hemşehrilerim

Belediyemiz olarak yaptığımız hizmetlerin etkinliğini arttırmak üzere özgür bir ortam olan Internette yer almış bulunuyoruz. Bu uygulama çerçevesinde yönetim anlayışımızı daha yakından tanıyacak, çalışmalarımız projelerimiz ve yatırımlarımızdan haberdar olacaksınız. 


İnternet sitemiz zamanla zenginleştirilecek ve içeriğinde ilçemiz ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabileceksiniz, sorunlarınızı ve görüşlerinizi rahatça ifade edebileceğiniz gibi, yaptığımız işlerin doğruluğunu tasdik ederken hataların düzeltilmesi için de tavsiyelerinize de sitemizde yer vereceğiz."


İletişim:

Tel :  (442) 561 20 19 

Fax :  (442) 561 21 79 

[email protected]






Geri Dön