29 / 03 / 2024

Aliağa'da İzmir Caddesi'nin düzenlemesi için ihale!

Aliağa'da İzmir Caddesi'nin düzenlemesi için ihale!

İzmir Caddesi'nde yapmış olduğu çalışmalar devam ederken Park ve Bahçeler Müdürlüğü İzmir Caddesi için 'CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü' işi için ihale çıkmaya hazırlanıyor.



Aliağa Belediyesi'nin sürdürdüğü kentsel tasarım çalışmaları kapsamında  İzmir  Caddesi'nde yapmış olduğu çalışmalar devam ederken Park ve Bahçeler Müdürlüğü İzmir Caddesi için 'CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü' işi için ihale çıkmaya hazırlanıyor. 

İhale göre açık ihale usulü ile yapılacak. İhale 02 Şubat saat 10:00'da Belediye Meclis Salonu'nda yapılacak. 

İzmir Caddesi üzerinde yapılacak üst yapı ihalesini kazanan firma, sözleşmeyi imzaladığı tarihten itibaren 3 gün içerisinde çalışmaya başlayacak ve 45 iş günü içerisinde ise taahhüt ettiği işi bitirmiş olacak. 

İzmir Caddesi üzerinde, CTP Çardak Pergole Bin Yüz Elli Metrekare, çiçeklik 120 adet, 60 adet oturma bankı, köprü 5 adet olmak üzere imalatının yapılma işi için duyurusu yapılan ihale ilanında; ihaleye konu olan malın niteliği, türü, miktarı, ihaleye katılabilme şartları ile birlikte istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yayımlandı. İlanda yer alan bilgilere göre, 'Parke, bordürve döşeme işi' ihale dokümanının idare tarafından belirtilen internet adresinde görülebileceği ve 20 TL karşılığında satın alınabileceği bildirildi. 


Haber Ekspres


Geri Dön