29 / 03 / 2024

Alita Marin Konakları iletişim bilgileri!

Alita Marin Konakları iletişim bilgileri!

Firma: Alita Turizm

Proje: Alita Marin Konakları

Alita Marin Konakları birçok ödeme koşulu ile beraber 12 adet daireden oluşuyor. Proje teslimlerinin 2015 Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Alita Marin Konakları iletişim bilgileri haberimizin devamında bulunuyor.



Birçok ortak alan ve teknolojilerle donanımlı  Alita Marin Konakları  iletişim bilgileri kapsamında Muğla Bodrum Milas'ta hayata geçiriliyor. Proje 4 oda 2 salon 5 banyo şeklinde dizayn edilen daire tiplerinden oluşuyor.


Alita Turizm imzası taşıyan Muğla Alita Marin Konakları projesinin ortak alanları arasında gece kulüpleri, yaz – kış ısıtmalı yüzme havuzu, restorantlar, mağazalar,  oyun parkı ve çocuk kulübü yer alıyor.


Projede banka kredisi kullanma imkanı ile beraber firma bünyesinde vadelendirme olanağıda sunuluyor.


Ayrıca Muğla Alita Marin Konakları; çocuk oyun alanlarını görüntüleyebilen intercom sistemi, hizmetli odaları, kapalı devre kamera sistemi ile 7/24 güvenlik, görüntülü interkom sistemi ile girişe ve site içi güvenlik kameralarına bağlanabilme olanağı, senaryolu ışıklandırma sistemi, özel plaj, kapalı garaj, her daireye kapalı otopark tesisi gibi donanımlara sahip


Alita Marin Konakları İletişim bilgileri;

Adres: Çökertme Cad. Tepe Sok. Yalıkavak / Bodrum / Muğla

Tel: 0252 385 33 58

www.alitaturizm.com.tr

Beyza Parlak/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön