26 / 04 / 2024

Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldi!

Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldi!

Gülşah-Ender Alkoçlar’ın işletmeciliğini yaptığı 329 oda ve 750 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli’ne haciz geldi.



Gülşah-Ender Alkoçlar’ın işletmeciliğini yaptığı 329 oda ve 750 yatak kapasiteli Alkoçlar Adakule Oteli’nin mülk sahibi olan Şefik Yaman, Alkoçlar’dan alacağı kirayı tahsil edemediği için dün öğlen saatlerinde polis ve icra memurları eşliğinde Alkoçlar Adakule Oteli'ne geldi.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, icra işlemeleri kapsamında polis nezaretinde otelden çıkarılan tatilciler ise çevredeki otellere yerleştirildi. Otel yönetimi yürütülen icra işlemleriyle ilgili bir açıklama yapmazken, basın mensupları ise özel güvenlik tarafından otele yaklaştırılmadı. Uzaktan dahi görüntü alınması engellenen basın mensuplarıyla otelin güvenlik görevlileri arasında yaşanan gerginliğe de polis müdahale etti.

Alkoçlar Adakule Oteli ne haciz geldi!

ODALARDAN, PLAJDAN VE HAVUZDAN ÇIKARILDILAR

Otelin plajından, havuzdan ve odalarından çıkarılan tatilciler tur operatörlerinin ve seyahat acentelerinin devreye girmesi sonucunda çevrede bazı otellere yerleştirildi. Tur şirketleri ve seyahat acentelerinin yöneticileri, turizme zarar verilmemesi adına misafirleri çevredeki otellere yerleştirdiklerini söyleyerek yaşanan duruma tepki gösterdi. Valizlerini toplayıp minibüslere binen tatilciler de yaşanan duruma isyan etti.


Geri Dön