19 / 04 / 2024

AllIianz Sigorta Van’da üç sosyal tesis inşa ettirdi!

 AllIianz Sigorta Van’da üç sosyal tesis inşa ettirdi!

Allianz Sigorta, Van’da yaşanan ve bölge halkını derinden etkileyen deprem felaketinin ardından sürdürülebilir bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirerek, Van’ın Mollakasım Köyü’nde bir ilkokul, sağlıkevi ve lojman inşa etti



Allianz’ın Türkiye CEO’su Alexander Ankel, “Allianz Sigorta olarak geçtiğimiz senenin sonunda depremden büyük zarar gören Van’ın Mollakasım Köyü’nde sürdürülebilir bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. Projemizin ilk adımını hayata geçirmenin verdiği mutluluğu yaşıyoruz” dedi.


İlkokul, sağlıkevi ve lojman

Allianz Grup ve Allianz Sigorta olarak sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirten Ankel, açılışını gerçekleştirdikleri Van Mollakasım Köyü Allianz Sigorta İlkokulu’nu çocuklar ve gençlerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere hayata geçirdiklerini sözlerine ekleyerek, inşa ettikleri tesisleri köy halkına gururla armağan ettiklerini söyledi.

Okulun içerisine yaptırdıkları kütüphane ile çocukların gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini ileten Ankel, Allianz Sigorta Sağlıkevi’ninse depremin yaşandığı bölgenin refahı ve sağlık gereksinimlerine cevap vermek üzere inşa edildiğini belirtti.


Geri Dön