23 / 04 / 2024

Alexander Ankel

Alexander Ankel

Allianz Sigorta, Van’da yaşanan ve bölge halkını derinden etkileyen deprem felaketinin ardından sürdürülebilir bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirerek, Van’ın Mollakasım Köyü’nde bir ilkokul, sağlıkevi ve lojman inşa etti

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Rahim Rahimov, Alexander Rubınchik ve Igor Kochetov ortaklığı tarafından kuruldu.

11 kentin yeniden inşası bakın kaç yıl sürecek? Uzman isim acı senaryoyu çizdi!

Kahramanmaraş merkezli depremleri değerlendiren acil durum planlaması ve yönetimi profesörü olan Prof. David Alexander, Türkiye'deki yeniden inşa çalışmalarının ne kadar süreceğini açıkladı. İşte detaylar!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.

Doğal gaz krizi kapıda! Gelecek 5 – 10 yıl çok zor geçecek

Belçika Başkanı Alexander De Croo, artış gösteren enerji fiyatları ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulunarak, vatandaşlarını sözleri ile korkuttu. İşte detaylar…

Yenikale Gayrimenkul Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yenikale Gayrimenkul Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  Alexander Dod  tarafından kuruldu.

Egx Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Egx Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de Alexander Neufeld, Enis Türk ve Gülsüm Çelik ortaklığında kuruldu.

Total Constructıon Group İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Total Constructıon Group İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret  Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Barbachkov  tarafından kuruldu.

Umbrella Tours Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umbrella Tours Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu 100 bin TL sermaye bedeli ile Alexander A. Gomes Zuluaga tarafından kuruldu.

Almanya'da konut kiralarındaki artış protesto edildi!

Almanya'da özellikle büyük kentlerde artan konut kiraları protesto edildi. Birçok örgütün çağrısıyla başkent Berlin'de gerçekleştirilen gösteride binlerce kişi Alexander Meydanı'ndan Karl-Marx-Allee Caddesi ve Warschauer Caddesi üzerinden Kreuzberg semtine yürüdü.

Vng Property Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Vng Property Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile N. Alexander Selby ve Veronik Guys ortaklığında kuruldu.

Türk Akımı projesi için imzalar Ekim'de atılacak!

Rusya Enerji Bakanı Alexander Novak, 'Türk Akımı' projesine dair hükümetlerarası anlaşma tasarısının Ekim ayının ortasına kadar hatta daha da erken bir süre içinde onay alabileceğini söyledi.

Hotel the Maslak Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Hotel the Maslak Turizm Anonim Şirketi, Alexander Dr. Schoeller Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi, Efes İş Hanı'nda kuruldu.

Türk Akımı'nda en az iki hatta inşaat izni gerekiyor!

Rusya Enerji Bakanı Alexander Novak, Rus doğalgazını Türkiye'nin Yunanistan sınırına taşıması öngörülen Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin gerçekleşebilmesi için en az iki hatta inşaat izni verilmesi gerektiğini söyledi.

Alexander Ankel Haberi

Alexander Ankel

Allianz’ın Türkiye CEO’su Alexander Ankel, “Allianz Sigorta olarak geçtiğimiz senenin sonunda depremden büyük zarar gören Van’ın Mollakasım Köyü’nde sürdürülebilir bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. Projemizin ilk adımını hayata geçirmenin verdiği mutluluğu yaşıyoruz” dedi.


İlkokul, sağlıkevi ve lojman

Allianz Grup ve Allianz Sigorta olarak sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirten Ankel, açılışını gerçekleştirdikleri Van Mollakasım Köyü Allianz Sigorta İlkokulu’nu çocuklar ve gençlerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere hayata geçirdiklerini sözlerine ekleyerek, inşa ettikleri tesisleri köy halkına gururla armağan ettiklerini söyledi.

Okulun içerisine yaptırdıkları kütüphane ile çocukların gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini ileten Ankel, Allianz Sigorta Sağlıkevi’ninse depremin yaşandığı bölgenin refahı ve sağlık gereksinimlerine cevap vermek üzere inşa edildiğini...