26 / 04 / 2024

Almanya "acil olarak" duyurdu! Binlerce Türk çalışan alınacak! İşte başvuru şartları

Almanya

Almanya salgın sonrası havaalanlarında yaşanan yoğunluktan dolayı 3 bin Türk işçi alacağını açıkladı. İşte başvuru şartları...



Avrupa’da en çok Türk gurbetçinin olduğu ülke olan Almanya, koronavirüs salgınından sonra yaşanan yoğunluktan dolayı havaalanlarında çalışacak 3 bin Türk işçi alacağını açıkladı.
KORONAVİRÜS HAVA ULAŞIMINI DA ETKİLEDİ
Koronavirüs sürecinin atlatılması ile havayolu ulaşımında yaşanan yoğunluk ve çalışan eksikliği, havaalanlarında kaosa sebebiyet verdi. Alman basınındaki haberlere göre, Almanya İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı bu sorunu ortadan kaldırmak için yeni bir adım atmaya başlıyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön