18 / 04 / 2024

Alpiş Aden House projesinde teslim 6 ay öne çekildi!

Alpiş Aden House projesinde teslim 6 ay öne çekildi!

Alpiş Group’un İstanbul Caddesi üzerinde inşa ettiği Alpiş Aden House projesi hızla sürüyor. Teslimatı 6 ay öne çektiklerini belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “2018’in sonunda dairelerimizi teslim etmeye başlayacağız” dedi...



SEÇKİN konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa İnşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group’un 300 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği ve yaklaşık 5 ay önce temeli atılan “Alpiş Aden House” projesinin yüzde 50’si tamamlandı.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, İstanbul Caddesi üzerinde daha önce tamamlanan Tuana Evleri’nin hemen yarımda inşaatı devam eden Alpiş Aden House’un farklı daire çeşitleri olmak üzere toplamda 690 daireden oluştuğunu ifade eden Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, yaklaşık 5 ay önce temelleri atılan projede çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti. Karaalp şunları söyledi:

“136 bin metrekare inşaat alanı, 26 bin 500 metrekare de proje alanıyla toplamda 690 daire ile 22 işyerinden oluşacak olan ‘Alpiş Aden House’ projemizin temellerini, İstanbul Caddesi’nin yükselen değerine de katkı sağlayacak düşüncesiyle yaklaşık 5 ay önce atmıştık. Ayrıca 2 bin 500 m2 ticari alan ve 13 bin m2 yeşil alan özelliğimizle de caddenin hem ekonomisine hem de sosyal donatısına da fayda sunacağımızı düşünüyorum.”

Son projeleri Tuana Evleri ve Silva Balat’ın ardından hız kesmeyen Alpiş Group, ‘Alpiş Aden House’ projesinde imalat çalışmalarım sürdürüyor. Bursa’nın yeni cazibe bölgelerinden biri olacağı öngörülen İstanbul Caddesi üzerinde hayata geçirilen ve 690 daire ile 22 işyerinden oluşan Alpiş Aden House projesinde bloklar yükselmeye başladı.

TESLİMAT 2018'İN SONUNDA

Projenin yüzde 50’sini tamamladıklarını ifade eden Karaalp şöyle devam etti: “Şu anda imalat seviyemiz kaba inşaatta yüzde 70’lerde düzeyinde. İnce işlerle birlikte inşaat totalinde baktığımızda ise yüzde 50’yi geçmiş durumdayız.

Kış mevsimi olmasına rağmen havaların iyi gitmesi ve Alpiş Group olarak her zaman söz verdiğimiz tarihten önce bitirme alışkanlığımız sayesinde inşaatımız çok hızlı ilerliyor. Projeyi 24 ayda bitirmeyi hedeflemiştik ancak her projemizde olduğu gibi bu projede de teslim tarihini öne çektik. Bir aksilik olmazsa hedeflediğimiz teslim tarihinden 6 ay önce, yani 2018’in sonunda dairelerimizi teslim etmeye başlayacağız.”

"HEDEFİMİZİN 10 PUAN ÜZERİNDEYİZ"

Satışların da oldukça iyi gittiğini söyleyen Karaalp, “2017 yılı ekonomik olarak biraz durgun geçmesine rağmen bu projemizde çok iyi gidiyoruz. Satışlarımızda da düşündüğümüz performansın yine çok önündeyiz. Şu an itibariyle beklediğimiz satış hedefinin 10 puan üzerindeyiz. Bu yüzden Bursalı hemşerilerimize gösterdikleri güven ve teveccühten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

 


Web: http://www.alpisinsaat.com/alpis-aden-house


Geri Dön