19 / 04 / 2024

Alpiş Group, Tuana Evleri'ne ilgiden memnun!

Alpiş Group, Tuana Evleri'ne ilgiden memnun!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda başlattığı Tuana Evleri projesini hızla sürdürüyor. İşte ayrıntılar...



Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda başlattığı Tuana Evleri projesini hızla sürdürüyor. 


Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Tuana Evlerinde bundan 4 ay önce imalata başlamıştık. Başladığımız zaman bir hedef koymuş ve yılsonu itibariyle birinci etabın kaba inşaatın bitireceğimizi söylemiştik. Söz verdiğimiz gibi ilk etap kaba inşaatını bitirdik" dedi. 


Karaalp, Tuana Evleri projesinin ikinci etabına da yılbaşından sonra başlamayı planladıkları halde, hem imalat sürecinin hız ilerlemesi, hem de hava şartlarının uygun seyretmesi ile birlikte satış sürecinin iyi gitmesiyle nedeniyle ikinci etaba da hızlı bir şekilde başladıklarını, ikinci etapta da 4 bloğun temellerinin atıldığını, bir blokta inşaatın ikinci kata ulaştığını söyledi. 


DAHA ŞİMDİDEN YÜZDE 50'Sİ SATILDI


292 daire 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesindeki satışlarda birinci etaba aen memnun öncelik verdiklerini belirten Karaalp, "Henüz lansmana çıkmamış olmamıza rağmen satışlarda yüzde 50'yi geçtik. Hem yerli hem de yabancı müşterimiz var. Yabancı müşteriler projemize beklediğimizden daha çok ilgi gösteriyorlar ve çok ciddi talepte bulunuyorlar. Hem projenin lokasyonu, hem daire fiyatlarının müşterilerimize uygun gelmesi ve Alpiş İnşaat'm bilinirliği satış sürecimizi hızlandırdı" şeklinde konuştu. 


Yurtdışından en çok Kuveytlilere, sonra sırasıyla Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Mısırlılara konut satışı yaptıklarını sözlerine ekleyen Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Satışlarımızın çok büyük bölümünü 1 Kasım seçimlerinin ardından ülkemizde ulaşılan istikrar ve güven ortamından sonra gerçekleştirdiğimizi de belirtmeliyim. Öncesindeki görüşmelerimizde müşterilerimiz satın almaları bekletiyorlardı ama seçimlerden sonra satışlarımız bir anda arttı" dedi. 


Alpiş Group'un 2016 yılı hedefleri hakkında da açıklama yapan Karaalp, "öncelikle şu anda devam eden Tuana Evleri projemizi bitirip konut sahiplerine teslim etmeyi arzu ediyoruz. Foresta Balat ikinci etabının hafriyat işleri bitti, orada inşaatlarımıza başlayacağız. Ayrıca birkaç ay sonra yine sürpriz diyebileceğim büyük bir projeyi açıklayacağız" diye konuştu. 



Şehir Gazetesi (Bursa)




Haber Ekohaber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle inşaat sektörünün öncü firmalarından Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda başlattığı Tuana Evleri projesini hızla sürdürüyor. Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Tuana Evleri'nde 4 ay önce imalata başlamıştık. Başladığımız zaman bir hedef koymuş ve yılsonu itibariyle birinci etabın kaba inşaatını bitireceğimizi söylemiştik. Söz verdiğimiz gibi ilk etap kaba inşaatını bitirdik" dedi. 292 daire 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesindeki satışlarda birinci etaba öncelik verdiklerini belirten Karaalp, ''Henüz lansmana çıkmamış olmamıza rağmen satışlarda yüzde 50'yi geçtik. Hem yerli hem de yabancı müşterimiz var. Hem projenin lokasyonu, hem daire fiyatlarının müşterilerimize uygun gelmesi ve Alpiş İnşaat'ın bilinirliği satış sürecimizi hızlandırdı" şeklinde konuştu. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda katıldıkları "Cityscape Fuarı'na da değinen Karaalp, "Fuarda hem sözleşme imzalayıp sıcak satış yaptık hem de ciddi miktarlarda talep topladık. Kuveytliler'in Bursa'ya yoğun bir ilgisi var. Bursa'nın Kuveyt'te daha organize bir şekilde tanıtılması için daha planlı çalışma yapılması gerektiğini gözlemledim" dedi. 



Ekohaber 


Geri Dön