24 / 04 / 2024

Alsaeedı Group İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Alsaeedı Group İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Fahad Rashıd H A Alsaeedı ve Rashıd Hashel A A Alsaeedı ortaklığında kuruldu.




Alsaeedı Group İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Fahad Rashıd H A Alsaeedı ve Rashıd Hashel A A Alsaeedı ortaklığında kuruldu.

Alsaeedı Group İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi konusu:
.......................... GENEL TİCARET Her türlü ticari mal ve hizmetlerin ihracatını ve ithalatını yapmak. .......................... E-Ticaret Radyo, TV, posta yoluyla veya internet üzerinden yapılan perakende ticaret. .......................... İNŞAAT İNŞAAT İLE İLGİLİ OLARAK LABORATUAR İŞLERİ: Asfalt, zemin, beton ve yapı malzemeleri laboratuarı kurmak, beton kalitesini belirlemek amacıyla taze ve sertleşmiş betondan deneyler yapmak. Kalite kontrolü amacıyla özel ve tüzel kuruluşlar ve kişiler tarafından gönderilen inşaat ile kagir her türlü yapı malzemelerini (Taş, toprak, tuğla, kiremit, demir ahşap v.) ilgili standartlara ve şartnamelere göre muayene ve deneylerini yapmak. Beton üretiminde kullanılacak malzeme (Agrega, çimento, su katkı maddesi vb.) numuneleri üzerinde deneyler yaparak değişik kalitedeki betonlar için karışım oranlarını belirlemek. Her türlü zemin etüdü deneylerini yapmak ve yaptırmak. Her türlü inşaat projeleri danışmanlığı ,Sivil yapılar danışmanlığı ,mimarlık danışmanlığı ,İç tasarım danışmanlığı ,Dış tasarım danışmanlığı. .......................... İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ Yurt içinde ve yurt dışında bilumumu inşaat malzemeleri demir, kereste, çimento, inşaat armatürleri, parke, lambiri, cam işleri, aleminyum, tuğla bağlantı elemanları, saç, demir, çinto, galvenizli saç, bakır, kurşun , profil ,ilmaşin ,pikçelik , inşaat demiri ,inşaat tesisatı malzemeleri , yer karoları ,duvar kağıdı ,yağlı boya, mermer , hediyelik eşya , (suya- ısıya) izalasyon malzemeleri alımı , satımı , toptan ve perakende ticareti ile ithalat ve ihracatını ifa etmek ,ihracatını gerçekleştirmek. .......................... EMLAKÇILIK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.
 


Geri Dön