23 / 04 / 2024

Altı bakanlık 12 firmaya ihale yasağı getirdi!

Altı bakanlık 12 firmaya ihale yasağı getirdi!

Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri, Sağlık, Milli Savunma, İçişleri ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlıkları bazı kişi ve firmalara değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi



Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı, 4734 Sayılı Kamu İhale, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri ile 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre, bazı kişi ve firmalara değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi.

Yasaklara ilişkin duyurular, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı, Sivasta ikamet eden Ercan Tokatlı ve Ağrı Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Detay Proje Limited Şirketini 1er yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı,  İzmir  Ticaret Odasına kayıtlı İlayda Mühendislike 1 yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Mastek Teknoloji Bilişim Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

Milli Savunma Bakanlığı,  Ankara  Ticaret Odasına kayıtlı Cumaali Kayı-Samet Sıhhi Tesisata 1 yıl süreyle ihale yasağı getirdi. İçişleri Bakanlığı, Tokatta ikamet eden Mahmut Murat Karabekiroğlunu, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Kartel Telekomünikasyon Elektronik Limited Şirketini ve Berceste Tedarik Tekstil Limited Şirketini 6şar ay süreyle, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü de Edremit Ticaret Odasına kayıtlı Hasan Caner Saymanı 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Altınmarka Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine 1 yıl, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Medsis İnşaat Limited Şirketine 2 yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

AA


Geri Dön