19 / 04 / 2024

Altıbaş ve Sarallar gayrimenkulcülük yapacak!

Altıbaş ve Sarallar gayrimenkulcülük yapacak!

Eyüp Ensar Saral'ın kurduğu Alsar Maslak Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ’de Altınbaş ve Saral ailelerinden farklı isimler aynı yönetim kurulunda toplandı



Eyüp Ensar Saral'ın kurduğu Alsar Maslak Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ’de Altınbaşve Saral ailelerinden farklı isimler aynı yönetim kurulunda toplandı. Gayrettepe Ayazma Deresi Caddesi Saral İş Merkezi no. 5 Kat 4 Beşiktaş adresinde kurulan Alsar Maslak Gayrimenkul’ün yönetim kurulunda Ali Altınbaş, Mehmet Macit Kalelioğlu, Mustafa Saral ve Serdar Altınbaş görev aldı.

Şirketin ana sözleşmesinin ve İTO’ya kaydı 21 Eylül 2010 tarihinde gerçekleşirken sermaye olarak 2 milyon TL belirlendi. İnşaat ve taahhüt hizmetleri yerine getirmek üzere yola çıkan şirket, ikamet veya ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatı, her türlü inşaat ve taahhüt işleri, işyeri, ofis ve ticarethane inşaatlarını yapabilecek. Alsar Maslak Gayrimenkul, bunlara ilave olara şirket ana sözleşmesinde yer alan diğer işleri de gerçekleştirme yetkisine sahip bulunuyor.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön