27 / 04 / 2024

Altın alev aldı! İslam Memiş yükseliş için tarih verdi!

Altın alev aldı! İslam Memiş yükseliş için tarih verdi!

Altın için roket ateşlendi! Yükselişin ilk rekoru... İslam Memiş, gram altında yükseliş için tarih verdi.



Güvenilir liman olarak ön plana çıkan altın, ekim ayı itibarıyla yükseliş trendine geçti. Altın ve Para Piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, bu yükselişin asıl yükseliş olmadığının altını çizerek yeni rekor için tarih verdi.

Gram, çeyrek, bilezik altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak edilirken, yükselişin ne zaman başlayacağı da en çok araştırılanlar arasında. Haftanın son işlem gününe yatay seyirle başlayan gram altın, haftayı 1.012 liradan kapattı. Peki, altında yükseliş ne zaman olacak? Ayrıntılar ahaber.com.tr'de...

Yönünü yukarı çeviren altında asıl yükselişin başlayacağı tarih duyuruldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizerek, altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan hızlı yükselişlerin sadece tepki yükselişi olduğunu, bu ay başlayan yükselişin ilk rekorunun gerçekleşeceği tarihi açıkladı. Peki, altın fiyatları ne zaman yükselecek? Gram, çeyrek, tam, bilezik altın fiyatları son durum nedir? İşte son gelişmeler...

ALTIN FİYATLARINDA YÜKSELİŞİN İLK REKORU...

Altın alev aldı! İslam Memiş yükseliş için tarih verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları için bunun asıl yükseliş olmadığını söyleyerek, gram altındaki yükseliş için tarih verdi.

Memiş yaptığı açıklamada, "Altın ve gümüş fiyatlarında sadece dolar endeksinin (dxy) gerilemesinin yükselişini gördük. Hiçbir sorun daha satın alınmadı. Yani, altın ve gümüş fiyatları daha yükselişine başlamadı." ifadelerini kullandı.

Memiş, "Altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan hızlı yükselişler sadece tepki yükselişiydi. Asıl problemleri satın almadı. Kısa vadede kâr satışları gelecektir, gelmeli de. Ancak Ekim'de başlayan yükselişin ilk rekorunu Kasım'ın ortasında göreceğiz. Ekim başlangıç, Kasım hasat zamanı" dedi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön