25 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Bilezik almak isteyenler hemen bakın

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Bilezik almak isteyenler hemen bakın

Altın bilezik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri 8 Şubat 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Bilezik almak isteyenler hemen bakın..



Son dakika altın ve altın bilezik fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra dolar kurunun aşağı yönlü hareketmesine neden oldu. Değer kaybeden dolardan destek alan ons altın yükselişe geçti. Ons altın ile birlikte diğer altın çeşitleri de yukarı yönlü hareket etti. Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Bilezik almak isteyenler hemen bakın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön