25 / 04 / 2024

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.



Girişimciliğini Aziz Özgür, Beysafa Karakaya ve Sedat Kaba'nın üstlendiği Altın Emlak Serpan Temsilciliği, Çark Caddesi’nde geniş portföy ağı ve deneyimli danışman ekibiyle hizmete sunuldu.

Aziz Özgür, Altın Emlak Serpan Temsilciliği açılışında açıklamalarda bulundu. Serpan merkezli olarak satış ve kiralama yapılacağına değinen Özgür, “Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yerli firması Altın Emlak’ı Sakarya’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Deneyimli kadromuz, geniş portföy ağımız, nitelikli çözüm sunan teknolojik uygulamalarımız ile sektörde fark oluşturmaya devam ediyoruz. Sakarya’da Serpan merkezli olarak satış ve kiralama hizmetlerinin yanı sıra yatırım danışmanlığı, proje geliştirme, kentsel dönüşüm planlama, proje pazarlama ve satış faaliyetleri, mülk yönetim hizmetlerimiz ile emlakçılığın değer bulduğu güven odaklı çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği nin açılışı yapıldı!

Genel Müdür Mustafa Hakan Özelmacıklı ise konuya dair şu bilgileri verdi:

 “25 ilde 100’ü aşan temsilciliğimiz ile büyümeye devam ediyoruz. Değerinde değer bulur sloganımız ile son dönemde yaptığımız fark sunan çözümlerimiz ile işimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Yerli bir firma olarak emlakçılıktaki profesyonel bakış açısını tüm Türkiye’ye yaymaya devam edeceğiz.” 

Yabancılara gayrimenkul satışında hizmet bedeli yükseltilmeli!

İntikal işlemlerinde pay belirsizliği ortadan kalkıyor!


Geri Dön