19 / 04 / 2024

Altın Emlak temsilcileriyle buluştu!

Altın Emlak temsilcileriyle buluştu!

Altın Emlak, periyodik aralıklarla düzenlediği 2017 yılının ikinci toplantısını İstanbul'da gerçekleştirdi.



Türkiye’de 24 ilde toplam 107 bayii ağı bulunan Altın Emlak, periyodik aralıklarla düzenlediği 2017 yılının ikinci toplantısını İstanbul'da gerçekleştirdi. Tamamı yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip bir emlak franchising markası olan Altın Emlak sektörde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim verme yetkisine sahip ilk kuruluş olma özelliğini de taşıyor. 


Gayrimenkul sektöründe bilgi ve iletişimin en önemli unsurlar olduğunu ve bu nedenle periyodik olarak bu buluşmaları düzenlediklerini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Temsilcilerimiz Altın Emlak markası altına girdikten sonra da eğitim ve seminer programlarımız devam ediyor. Çünkü bu sektörde yer alacak olan kişilerin emlak pazarlamasından, hukuka, vergi ve mevzuattan, iletişime, tapudan imara kadar kuvvetli bir donanıma sahip olması ve bu bilgilerini güncel tutması gerekiyor” dedi.

 

  “EKB proje ile enerji kimlik belgesi vereceğiz”

  EKB Proje firması ile yaptıkları protokol ile müşterilerine enerji kimlik belgeleri konusunda danışmanlık hizmeti başlattıklarını belirten Özelmacıklı “Temsilcilerimiz sadece yer kiralama yada satış işlemlerini değil, mülk yönetim hizmetlerinden, fizibilite raporlarına, değerlemeden, mortgage danışmanlıklarına kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedirler. EKB proje ile de bu danışmanlıklara bir yenisini ekledik” diye konuştu.

 

  “En hızlı büyüyen emlak firmasıyız”

  Türkiye’de en hızlı büyüyen emlak firması olduklarını ve bu hedefi Türkiye dışına da taşıdıklarını dile getiren Özelmacıklı, “Suudi Arabistan temsilciliğimiz sonrası Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve İran’dan gelen talepleri de inceliyoruz. Hedefimiz sadece yeni yapılarda değil, ikinci elde de yabancılar için çözüm merkezi olmak. Ayrıca yabancıların aldıkları gayrimenkullerde yönetim hizmeti vermeyi hedefliyoruz”  şeklinde konuştu.

 

  “18-21 Mayıs’da Antalya Expo Eurasia’dayız”

  Kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları ile 18-21 Mayıs tarihleri arasında Antalya Expo Center’da buluşacaklarını belirten Özelmacıklı “Başta Antalya olmak üzere, Konya, Mersin, Muğla ve Aydın gibi illerden yoğun talepler alıyoruz. Bu fuarda özel olarak bu bölgelerdeki temsilci adayları ile bir araya geleceğiz. Ailemizi doğru temsil edebilecek adaylar ile Türkiye’nin en yaygın yerel emlak zinciri olma hedefimize yaklaşacağız” dedi.



Geri Dön