29 / 03 / 2024

Altın Emlakla hayata açılan kapı: Kentsel dönüşüm!

Altın Emlakla hayata açılan kapı: Kentsel dönüşüm!

Eskiyen binalarda depreme dayanıksız yapılarda pamuk ipliğine bağlı bir hayatı mı, deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmiş sağlam ve kaliteli yapılarda güvenli bir hayatı mı tercih edersiniz?



Eskiyen binalarda depreme dayanıksız yapılarda pamuk ipliğine bağlı bir hayatı mı, deprem yönetmeliğine uygun inşa  edilmiş sağlam ve kaliteli yapılarda güvenli bir hayatı mı tercih edersiniz? Birinci derece 'iskli bölgede yer alan ülkemizde, ne yazık ki binlerce kişinin enkaz altında kalarak can verdiği depremler can güvenliğimizin ne denli önemli olduğunu ve bu konunun ne kadar ihmal edildiğini bir kez dana gezler önüne serdi.


Olası bir deprem durumunda aynı sonu bir kez daha yaşamamak adına ALTIN EMLAK yanınızda. Bu önemli konuda sadece toplumsal bilinçlendirme çalışmalarıyla yetinmeyen ALTIN EMLAK, TEKTAŞ Mühendislik işbirliği ile başlattığı Kentsel Dönüşüm hizmetleri kapsamında binanızın risk derecesinden, yenileme kapsamında alacağınız devlet desteklerine, kullanabileceğiniz kredilerden binanızın  yeniden projelendirilmesi ve inşa edilmesine  varıncaya kadar her aşamada uzman ekiplerle yanınızda.


Hatta binanızda oturan diğer kat malikleri ile gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm firması TEKTAŞ Mühendislik  iştirak ederek yapılması gerekenlerle ilgili sizi biIgilendiyor.  Size en yakın ALTIN EMLAK ofisine giderek Mimarımız risk analinizi yaptırabilir. Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Unutmayın, ihmal ettiğiniz konu hayatınız olmasın!


Altın Emlak Dergisi 


Geri Dön