26 / 04 / 2024

Süleymanpaşa sahil ve kentsel dönüşüm projelerini basın mensupları inceledi!

Süleymanpaşa sahil ve kentsel dönüşüm projelerini basın mensupları inceledi!

Süleymanpaşa Belediyesi ’ nde sergilenen Süleymanpaşa sahil ve kentsel dönüşüm projelerini inceleyen basın mensupları yapılacak çalışmalarda kamuoyunun da fikrinin alınması ve paylaşılması gerektiğini dile getirdiler...



Süleymanpaşa Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi arasında yapılan anlaşma sonrası NKÜ öğrencileri tarafından çizilen ve Süleymanpaşa Belediyesi’nde sergilenen Süleymanpaşa sahil ve kentsel dönüşüm projelerini inceleyen basın mensupları yapılacak çalışmalarda kamuoyunun da fikrinin alınması gerektiğini belirtti.


Proje örnekleri hakkında bilgi alan basın mensupları Süleymanpaşa’nın çekim merkezini oluşturacak bir sahil kazanması için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtirken pazartesi günü yapılacak basın toplantısında fikirlerini paylaşacaklarını dile getirdiler.


Süleymanpaşa sahil düzenleme ile kentsel dönüşüm proje örnekleri Süleymanpaşa Belediyesi ana binası ile sahil ek hizmet binasında sergilenmeye devam edecek.



Çerkezköy Gazetesi 


Geri Dön