26 / 04 / 2024

Altın FED’i bekliyor! Altın fiyatları ne kadar olacak?

Altın FED’i bekliyor! Altın fiyatları ne kadar olacak?

Milyonlarca yatırımcı, Amerika Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararı öncesinde altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Faiz kararının açıklanması ile  birlikte altın fiyatlarının yönü belli olacak. Gram altının fiyatı 1164 TL’den işlem görüyor. Peki altın fiyatları ne kadar olacak?



ALTIN FED’İ BEKLİYOR

Bugün saat 21:30’da Fed faiz kararı açıklanacak.Piyasaların gözü Fed faiz kararına çevrildi.Açıklanacak karar altın fiyatları belirlenecek Fed faiz kararı ile birlikte karar metnide ekonomistlerin odağında yer alıyor.Fed faiz kararından sonra Başkan Jerome Powell’ın vereceği mesajlar da kritik önem taşıyor.Ons altın yeni haftada 1920/1930 dolar düzeyinde hareket ediyor.Geçtiğimiz hafta gram altın 1178 TL ile rekor kırdı.Rekorun ardından gram altın bir miktar gevşeyerek 1163 TL seviyesini test etti.

Altın FED’i bekliyor! Altın fiyatları ne kadar olacak?

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Milyonlarca altın yatırımcısı altın fiyatlarının yönünün nasıl olacağını merak ediyor. Altın fiyatları ile ilgili altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın fiyatlatının tekrar yükselişe geçerek rekor kıracağını söyledi. Altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde 1250 lira seviyesine yükseleceğini söyledi. Sene sonuna kadar ise gram altındaki beklentisinin 1450 lira olacağını söyledi.

Peki bugün altın fiyatları ne  kadar? Son dakika altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira oldu? Çeyrek altın, yarım altın ve tam altın kaç lira oldu son dakika altın fiyatları.


Geri Dön