24 / 04 / 2024

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Haftanın ikinci işlem gününde altın piyasasında yukarı yönlü bir hareketlilik söz konusu. Altın onsu tekrardan bin 786 dolara çıktı. Altının onsunun yükselmesi ve dolar kurundaki değişimler iç piyasada altın fiyatlarının yönünü etkiledi.



Altın piyasasının son rakamları sabahın erken saatleriyle birlikte netleşti. İç piyasada dolar kurunun etkisiyle altın fiyatları haftanın ikinci günü hareketlenmeye başladı.

CNN TÜRK'te  yer alan habere göre; Geçen hafta altın, haftalık değerlendirme sonucunda  yatırımcısına kazandırdığı ortaya çıkıyor. Altının onsunda yaşanan artış altın fiyatlarını olumlu etkiledi. Gram altın, şu dakikalarda 474 lira seviyesinde işlem görürken, altının ons fiyatı ise bin 786 dolar seviyesinde hareket ediyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

İşte altın fiyatlarında son durum..

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısı tarafından en çok tercih edilen gözde altın olan çeyrek altın yükselişini bugün de sürdürdü. Çeyrek altın bugün 758 liradan alınırken, 784 liradan da satışa sunuluyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?
GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın ise 4 Mayıs 2021 Salı günü 474 lira seviyelerinde işle görüyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Bigpara'dan alınan son verilere göre, hem alış fiyatı hem de satış fiyatı olarak 3 bin liranın üzerindeki konumunu güçlendiren Cumhuriyet altını bugün 3 bin 15 liradan alınıyor ve 3 bin 125 liradan satışa sunuluyor. 

3 Mayıs 2021 altın fiyatları!

Uzmanlar açıkladı! Gram altın 600 TL'ye ulaşacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön