20 / 04 / 2024

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatlarındaki hareketlilik haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Altın fiyatları geçen haftalarda ons altının bin 900 dolar seviyelerine geldiği zaman ons altın ve iç piyasada dolar kuru kaynaklı artış yaşandı...



Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen altına olan talep gittikçe artıyor. Binlerce kişi kripto paralardan kaçarak en güvenli liman olan altına yöneldi. Talebin artmasıyla birlikte altın piyasasında hareketlilik  yeniden canlandı.

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; altın piyasasında yatırımcıları mutlu eden gelişmeler yaşanıyor. 30 Mart tarihinden bugüne kadar yükselişine devam eden altın fiyatları ocak seviyesine geri dönmeye başladı. Ons altın bin 900 dolar barajına yakın bir konumda işlem görürken altının onsu bugün bin 899 dolar üzerinden işlem görüyor. Fakat altın fiyatları haftanın birinci gününe göre düşüş eğiliminde.

Altın fiyatları bugün ne kadar?
GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının onsunda gerçekleşen yükseliş ile iç piyasada dolar kurunun yukarı yönlü hareket etmesi altın fiyatlarında artışın olmasını sağladı. Gram altın bugün 514,37 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısı tarafından en çok tercih edilenler arasında olan çeyrek altın bugün 832 liradan alınıp  849 liradan satılıyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Uzun zamandır 3 bin liranın üzerinde işlem gören cumhuriyet altını son dönemdeki artışla birlikte bu düzeylerde konumunu sağlamlaştırdı. Bugün  Cumhuriyet altını 3 bin 323 liradan alınırken 3 bin 380 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Düşüş başladı: Altın piyasasında neler oluyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön