28 / 03 / 2024

Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. Küresel piyasalarda ons fiyatı bugün 1.800 dolardan işlem görürken, kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında en düşük gram altın 503 lira, en yüksek cumhuriyet altını 3.389 liradan işlem görüyor.



Altın fiyatları, güne  bir önceki güne oranla 1 lira yükselişle başlarken, altının ons değerinde ise 3 dolarlık artış gerçekleşti.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; haftanın son işlem günü olan bugün sabah saatlerinde kapalı çarşıda işlemler yatay seyrederken, altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını,  tam altın ne kadar? 

İşte 9 Temmuz 2021 altın fiyatları...

Gram altın ne kadar?

Haftanın son işlem gününde gram altın 499 liradan alınırken, 503 liradan da satışa sunuluyor. Geçen haftaya göre gram altında 8 liralık bir artış görüldü.

 Altın fiyatları bugün ne kadar? 

10 gram altın ne kadar?

10 gram altın,bugün 5030 liradan şlem görmektedir.

Çeyrek altın ne kadar?

Çeyrek altının alış 815 lira, satış fiyatı ise 831 lira. Çeyrek altında geçn haftaya göre 13 liralık bir artış söz konusu. 

 Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Cumhuriyet altını ne kadar?

Cumhuriyet altını bugün 3.354 liradan alınırken, 3.388 liradan da satışa sunuluyor.  Geçen haftaya göre 55 lralık artış yaşandı. 

 Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Yarım altın ne kadar?

Yarım altının bugün alış fiyatı 1.630 lira, satış fiyatı ise 1.663 lira. 

 Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Tam altın ne kadar?

Tam altın bugün alış fiyatı 3.292 lira, satış fiyatı ise 3.325 lira.Geçtiğimiz haftaya göre 51 lira yükseliş gösterdi.

 Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Reşat altın ne kadar?

Reşat altının bugün alış fiyatı 3.284 lira, satış fiyatı ise 3.317 lira. 

8 Temmuz altın fiyatları ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön