26 / 04 / 2024

Altın fiyatları darmaduman oldu! Birden düştü! Bu rakamları görenlerin resmen gözleri fırladı! 3 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları darmaduman oldu! Birden düştü! Bu rakamları görenlerin resmen gözleri fırladı! 3 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararının açıklanmasının ardından rekor kırmıştı. Yukarı yönlü hamlelerine devam eden altın fiyatları bugün darmaduman oldu. Altının ons fiyatı 1950 dolara kadar yükselmişken birden 1915 dolara düştü. Bu rakamları görenlerin resmen gözleri fırladı! 3 Şubat altın fiyatları.



3 Şubat Cuma altın fiyatları yatırımcılar ve altın almak isteyeneler tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri de araştırıyor. Fed faiz kararı  sonrası altın fiyatları rekor kırdı.  Ons altın fiyatı 1950 dolara kadar yükselirken gram altın 1800 lirayı geçti. 

ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın mesajları piyasalarda yankı yaptı. Powell, enflasyon rakamları düşene kadar faiz artırımlarına devam edeceklerini açıkladı. ABD Merkez Bankası beklentiler doğrultusunda faizleri 25 baz puan artırdı.  Bu gelişme doların değer keybetmesine neden olurken, altın fiyatları yükseldi

Bugün ise altın fiyatları darmaduman oldu! Birden düştü! Bu rakamları görenlerin resmen gözleri fırladı!  Gram altın ne kadar? 3 Şubat Cuma altın fiyatları kaç lira? Bugün tam altın kaç lira? Bugün yarım altın kaç TL? 3 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.


Geri Dön