19 / 04 / 2024

Altın fiyatları durdurulamıyor! İslam Memiş altında yeni seviyeyi açıkladı! Altın alacaklar şaşkına döndü!

Altın fiyatları durdurulamıyor! İslam Memiş altında yeni seviyeyi açıkladı! Altın alacaklar şaşkına döndü!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altında yeni seviyeyi açıkladı. İşte altına dair detaylar!



İslam Memiş, gram altın 1200 TL sınırını aşarak altına yatırım yapmak isteyenlerin kafasını bir hayli karıştırdı. Peki, güncel altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, İslam Memiş altın fiyatlarına dair tahmini...

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırdı. 2023 yılının en yüksek rakamına ulaşan gram altın, 1200 TL sınırını geçti. Çeyrek altın 2 bin TL olurken, yarım altın ise 4 bin TL civarına yaklaştı.

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

18 Mart 2023 Cumartesi günü itibarı ile gram altının alışı 1215,77 TL olurken satış fiyatı 1216,14 TL oldu. Çeyrek altının alış fiyatı 1988 TL seviyesinde olurken satış fiyatı ise 2 bin 8 TL seviyesine geldi. ONS altının alışı ise 1989,08 dolar olurken, satış fiyatı 1989,68 dolar olarak duyurdu. Cumhuriyet altının alış fiyatı 7 bin 958 TL olurken, satış fiyatı 8 bin 37 TL olurken, Yarım altın alış fiyatı 3 bin 991 TL, satış fiyatı 4 bin 34 TL olarak alıcılar için satışa çıkarıldı. 22 ayar bilezik alış fiyatı 1099,43 TL iken, satış fiyatı 1112,26 TL oldu.

İSLAM MEMİŞ’TEN ÇOK KONUŞULACAK ALTIN YORUMLARI!

Finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, tarihinde ilk kez bu denli bir yükseliş rotasında olan altın fiyatlarına dair değerlendirmede bulundu. Elinde altını olan kişileri uyaran İslam Memiş, acele edilmemesi gerektiğini bir kez daha ifade ederek şunları açıkladı;

"Yaz aylarında ons altında 2000 dolar üzerinde olacağını, 2350 dolara kadar yükseliş olacağını düşünmekteyim. Enflasyon yüksek kalmaya devam ediyor. Altın fiyatlarını destekleyen faktörler artarak devam ediyor. Hazirandan sonra dolar kurundaki öngördüğüm yükseliş ile gram altında da yükseliş devam edecektir. Yaz aylarında 1450 ile 1550 mutlaka olabilir diye düşünmekteyim."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön