26 / 04 / 2024

Altın fiyatları yükselişe devam ediyor!

Altın fiyatları yükselişe devam ediyor!

Altın fiyatları yeni haftanın ikinci işlem gününde altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün ons altının etkisi ile yukarı yönlü hareketine devam ediyor.



Altın fiyatları yeni haftanın ikinci işlem gününde altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün ons altının etkisi ile yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 16 Kasım 2021 tarihli altın fiyatları..

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; altın fiyatları son günlerde aralıksız yükselişine devam etmesi yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz haftalarda dolar kurundaki  yükselişler ons altının ayukarı yönlü hareketi iç piyasadaki altın çeşitlerinin yönünü yukarı çevirdi. Geçtiğimiz aylarda düşüş eğiliminde olan altın, yatırımcısına son günlerde kazandırdı. Peki, bugün hangi altın ne kadar? İşte 16 Kasım 2021 altın fiyatları...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Gram altın, geçtiğimiz hafta 550 lirayı aşarak önemli bir kritik eşiği geçti ve an itibariyle 605 liradan işlem görüyor. 

 Altın fiyatları yükselişe devam ediyor!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 900 liranın üzerindeki konumunu korurken 964 liradan alınıp, 991 TL'den satışa sunuluyor.

 Altın fiyatları yükselişe devam ediyor!

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın bugün 1.927 liradan alınıyor, 1.991 liradan da satışa sunuluyor.

 Altın fiyatları yükselişe devam ediyor!

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Cumhuriyet altını bugün 3 bin 855 liradan alınırken 3 bin 967 liradan da satışa sunuluyor. 

Altın rekor kırıyor! Gram altın 650 lirayı bulacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön