19 / 04 / 2024

Altın için kar dönemi başlıyor! İslam Memiş lafı dolandırmandan olacakları açıkladı

Altın için kar dönemi başlıyor! İslam Memiş lafı dolandırmandan olacakları açıkladı

Altında tarihi gün yaklaşıyor. Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, 'Büyük Plan' başlıklı videosunda piyasalara dair bazı iddialar öne sürdü. İşte tüm detaylar...



2024 yılı beklentisini paylaşan finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, kısa vade için dolar, gram altın, gümüş gibi yatırım araçlarına dair öngörülerini de açıkladı.

"Seçim öncesi son günlerdeyiz" diyen İslam Memiş, piyasalardaki hareketliliğe dikkat çekerek, "Döviz kurlarında, altın-gümüş fiyatlarında yukarı yönlü hareketler var, borsada ise düşüşler var" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön