19 / 04 / 2024

Altın ve doların kaderi yarın yeniden yazılıyor! Altın kahini İslam Memiş mantıklı olanı açıkladı...

Altın ve doların kaderi yarın yeniden yazılıyor! Altın kahini İslam Memiş mantıklı olanı açıkladı...

Altın ve dolar fiyatları 16 Mayıs 2022 tarihinde de yatırımcılar tarafından pür dikkat takip edilmeye devam ediyor. Altın kahini İslam Memiş'ten altın ve dolar fiyatları ile ilgili bir açıklama geldi..



“Altının ons fiyatı ciddi bir baskılanma, ciddi bir düşüş trendinde” diyen İslam Memiş şunları söyledi:

“Geçen haftaki silkeleme operasyonu ile birlikte ons altında sert düşüşler gördük. Doların güçlü olmasından dolayı emtialar bugün de baskı altında kalabilir. Ancak yarından itibaren dolar endeksinde Cuma gününe kadar gerileme, dolar tarafında gerileme, altının ons fiyatında yukarı yönlü ataklar bekliyorum. Yani doların karşısında hangi enstrümanlar varsa yukarı yönlü ataklar bekliyorum. Tam ters rüzgârı bu hafta görebiliriz. O yüzden bu hafta dolar yatırımcısı dikkat etmeli.''

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Altının üzerinde kara bulutlar geziyor! Ons altın 1799 dolar oldu! 16 Mayıs 2022 son dakika altın fiyatları...

Altın dolara hapsoldu! Doların gücü altını un ufak etti...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön