24 / 04 / 2024

Altın yatırımcıları dikkat! Bu seviyelere gelecek!

Altın yatırımcıları dikkat! Bu seviyelere gelecek!

Gram altın, geçen haftanın son işlem gününde 454-463 lira bandında işlem görürken güne yükselişle başlamasının ardından 462 seviyesinde işlem gördü.



Koronavirüs salgınına yönelik gelişmeler sonrası dalgalı seyir izleyen altın fiyatlarında önemli gelişmeler  yaşanıyor. Haftanın yeni işlem gününe yükselişle başlayan gram altın, 462 lira seviyesinde işlem görüyor.

A Haber'de yer alan habere göre; Altın alım-satım yapacak vatandaşlar, fiyatların yükselip yükselmeyeceği konusunda araştırmalar yapıyor. Konunun uzmanları tarafından önemli açıklama geldi. Peki, altın fiyatları yükselecek mi? İşte çeyrek ve tam altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

ABD'nin 10 yıllık tahvili faizinin yüzde 1,55'e gerilemesi ile altının ons fiyatının yükseliş eğilimini sürdürdüğünü kaydetti.

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK?

Altın 1800 doların üzerini hedefliyor. ABD'nin 10 yıl vadeli tahvil getirisinin gerilemesinden destek alarak 50 günlük hareketli ortalamasını yukarı kıran spot altında bu hafta 1800 dolar/ons seviyesinin üzerinin test edilmesi bekleniyor.

Analistler, teknik göstergelerin 1840 dolar/ons seviyesini hedef olarak gösterdiğini de vurguladılar. Spot altın fiyatının önündeki ilk engelin 1785 dolar/ons olduğunu belirten analistler, buranın aşılması halinde 1818 dolar/ons seviyesine kadar hareket olabileceğini ifade ediyorlar.

Yatırım için hangi altın alınmalı?

Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın bugün ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön