26 / 04 / 2024

Altın yatırımcıları müjde! Gram altın yükselişe geçti!

Altın yatırımcıları müjde! Gram altın yükselişe geçti!

Altının gram fiyatı, haftanın son işlem gününe yükselişle başlamasının ardından 444 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 726 lira, Cumhuriyet altını ise 2.965 liradan satılıyor.



Gram altın, dün dolar kurundaki yükselişe karşın, ons fiyatındaki düşüşün etkisiyle 440,2 liraya kadar geriledi ve günü de önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 441,4 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gram altın, haftanın son işlem gününe ise yükselişle başladı ve ardından saat 11.00 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,5 üzerinde 443,6 lirada dengelendi. Aynı dakikalarda çeyrek altın 726 lira, Cumhuriyet altını ise 2.965 liradan satılıyor.

Altın yatırımcıları müjde! Gram altın yükselişe geçti!

Altının ons fiyatı ise dün günü yüzde 0,4'lük azalışla 1.726,6 dolardan tamamlamasının ardından bugün yatay bir seyirle 1.727,1 dolardan alıcı buluyor.

Analistler, yurt içinde altının gram fiyatının, dolar kurundaki dengelenme neticesinde daha dar bir bantta hareket edebileceğini, ons altının ise 1.720-1.750 bandındaki seyrinin kırılma yönüne göre şekillenebileceğini söyledi.

Altının gramı güne 441 liradan başladı!

Altın yatırımcıları dikkat! Altın yükselişe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön