20 / 04 / 2024

Altın yatırımcıları dikkat! Altın yükselişe geçti!

Altın yatırımcıları dikkat! Altın yükselişe geçti!

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 445 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 725 lira, Cumhuriyet altını ise 2.940 liradan satılıyor.



Gram altın, dün ons fiyatındaki düşüşe karşın, dolar kurundaki yükselişin etkisiyle 444,3 lirayı gördü ve günü  önceki kapanışın yüzde 1,4 üzerinde 442,1 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gram altın, bugüne de yükselişle başlamasının ardından saat 10.35 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,7 üzerinde 445 lirada dengelendi. Aynı dakikalarda çeyrek altın 725 lira, Cumhuriyet altını da 2.940 liradan satılıyor.

Altın yatırımcıları dikkat! Altın yükselişe geçti!

Altının ons fiyatı ise dün günü yüzde 0,7'lik azalışla 1.727 dolardan tamamlamasının ardından bugün yatay bir seyirle 1.727,6 dolardan alıcı buluyor.

Analistler, yurt içinde altının gram fiyatının, dolar kurundaki dengelenme neticesinde daha dar bir bantta hareket edebileceğini, ons altının seyrinin ise 1.720-1.750 bandının kırılma yönüne göre şekillenebileceğini söyledi.

Altının gram fiyatı ne kadar oldu?

Altın yatırımcıları dikkat! Altın yükselişe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön