24 / 04 / 2024

 Yatırımcılar dikkat! Altın ve dolar operasyonu geliyor!

 Yatırımcılar dikkat! Altın ve dolar operasyonu geliyor!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ABD Merkez Bankası FED'in dolar ve gram altında yeni bir taktik  uyguladığını açıkladı. Yatırımcılar dikkat! İşte o taktik..



ABD Merkez Bankası'nın (FED) ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz hareketinin ardından hafta başında piyasalarda altın fiyatları yükselişle başladı. Geçen hafta 890 TL'ye düşen gram altın yeniden 900-930 bandına yükseldi. Dolar/TL ise 14.50-14.80 aralığında seyrine devam etti.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten gram altın ve dolar kurundaki durgunluğa ilişkin çarpıcı bir analiz geldi. Geçtiğimiz günlerde 900 TL'nin gram cinsinden altın olarak görüleceğini beklediğini belirten Memiş, FED'in yeni bir taktik uyguladığına ve bu taktiğin piyasaları etkilediğine dikkat çekti. Memiş yatırımcılara uyarılara şu uyarılarda bulundu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön