25 / 04 / 2024

Dolar yatırımcıları müjde! Dolar yükselişe geçti!

Dolar yatırımcıları müjde! Dolar yükselişe geçti!

Haftanın son işlem gününde dolar/TL güne yükselişle başladı. Dolar/TL şu dakikalarda 8,60 seviyesinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru, dün en düşük 8,42 ve en yüksek ise 8,54 seviyelerini görerek, günü 8,53 liradan kapattı.

Anaoldu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL,  haftanın son işlem gününe de yükselişle başladı. ardından Şu dakikalarda 8,60 bandında işem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 10,1180'den, sterlin/TL de 11,8560'tan satışa sunuluyor.

Dolar yatırımcıları müjde! Dolar yükselişe geçti!

Dün 93 sınırını test ettikten sonra 0,1 değer kaybederek 92,8 bandında bulunuyor.  Avro/dolar paritesi ise 1,1780'den işlem görüyor.

Analistler, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik toparlanmayı olumsuz etkilemeye devam edebileceği ve artan enerji fiyatlarının enflasyonist baskıları güçlendireceği endişeleriyle risk algısının yüksek kaldığını belirterek, bu gelişmelerle küresel dolar talebinin arttığını söyledi. 

Dolar/ TL 8,44 seviyelerinde!

Dolar kuru bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön