19 / 04 / 2024

Dolar/ TL 8,44 seviyelerinde!

Dolar/ TL 8,44 seviyelerinde!

Dolar/TL yeni haftanın dördüncü işlem gününde güne yükselişle başlayarak 8,44 seviyelerinde işlem görüyor.



Binilerce yatırımcı ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip edilen dolar, dün en düşük 8,4208 ve en yüksek 8,4611 seviyelerini gördü.  Dolar/TL, günü bir önceki kapanışa göre  8,43 liradan kapattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dolar/TL, yeni haftanın dördüncü işlem gününde güne yükselişle başladı ve 8,4410 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL  9,9690'dan, sterlin/TL de yüzde 011,6770'ten satışa sunuluyor.

 Dolar/ TL 8,44 seviyelerinde!

Dolar endeksi bir önceki kapanışa göre yüzde 0,2 artışla 92,6'da yer alırken, euro/dolar paritesi bir önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 1.1790'da işlem görüyor.

Analistler, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik toparlanmayı olumsuz etkilemeye devam edebileceği ve artan enerji fiyatlarının enflasyonist baskıları güçlendireceği endişeleriyle küresel borsalarda risk algısının yüksek kaldığını ve bu durumun dolara olan talebi arttığını söyledi.

Dolar kuru bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön