18 / 04 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru güne yükselişle başlayarak 8,45 seviyesinde işlem görüyor.



Dolar almak isteyenler ve yatırımcılar dolar kuru bugün kaç TL? sorusunun cevabını araştırıyor. Dolar/TL, dün en düşük 8,4085 ve en yüksek 8,4678 seviyelerini gördü ve  0,2 artışla  günü 8,44 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dolar/TL, yeni haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Aynı dakikalarda avro/TL 9,98 liradan, sterlin/TL de 11,68 liradan satışa sunuluyor. 

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar endeksi bir önceki kapanışa göre yüzde 0,1 değer kaybıyla 92,5 seviyesinde yer alırken, euro/dolar paritesi bir önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 1.1817'de işlem görüyor.

Analistler, son dönemde açıklanan verilerin ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınına ilişkin gelişmelerin destekleyici para politikalarının bir süre daha devam edeceği beklentilerini güçlendirdiğini belirterek, döviz piyasasında temkinli seyrin devam ettiğini belirtti.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Bugün ABD'de New York Fed imalat endeksi, sanayi üretimi ve kapasite kullanım oranı verilerinin takip edileceğini belirten analistler, bir süredir 92.3-92,8 bandında seyreden dolar endeksinin kırılma yönünün doğru olduğunu söyledi.

Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar ne kadar?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön