29 / 03 / 2024

Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar ne kadar?

Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar ne kadar?

Dolar/TL yeni haftanın ikinci işlem gününe yatay bir seyirle başladı. Dolar bugün 8,43 seviyesinde işlem görüyor.



Binlerce kişi tarafından yakından takip edilen dolar güne yatay bir seyirle başladı. Dün 8,42-8,48 bandında seyreden dolar/TL, günü 8,42l liradan kapattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL,  yeni güne ise yatay başladı aynı dakikalarda  avro/TL yüzde  9,96 liradan, sterlin/TL de yüzde 0,2 yükselişle 11,69 liradan satışa sunuluyor.

Dolar endeksi yüzde 0,1 değer kaybı ile 92,5'te yer alırken, euro/dolar paritesi bir önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde, 1,1830'da işlem görüyor.

Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar ne kadar?

Analistler, bugün yatırımcıların odak noktasının ABD'de açıklanacak Ağustos ayı enflasyon verileri olduğunu belirterek, açıklanacak takvim açısından dikkatle takip edilen verilerden önce piyasalarda dar bantta dalgalı bir seyir olduğunu söyledi.

Analisteler, teknik açıdan dolar endeksinde 92,3 seviyesinin önemli destek konumunda bulunduğunun altını çizerek 92,8 seviyesinin ise direnç olarak takip edileceğini aktardı.

Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön