20 / 04 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar oldu? İşte 3 Nisan 2022 dolar kuru!

Dolar kuru bugün ne kadar oldu? İşte 3 Nisan 2022 dolar kuru!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunda son durum ne oldu? Dolar kuru bugün ne kadar? İşte 3 Nisan 2022 dolar kuru...



Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru dün güne yatay seviyeden başlamıştı. Resmi olarak açıklanan verilere göre, dün dolar kuru satış fiyatı 14,71 TL olurken, alış fiyatı ize 14,65 TL olmuştu.

Peki resmi olarak açıklanan verilere göre, Rusya Ukrayna arasındaki ateşkes görüşmelerinden sonra 14,60 TL'ye kadar gerileyen dolar kuruna son durum ne oldu?

Dolar kuru bugün ne kadar oldu? İşte 3 Nisan 2022 dolar kuru!

DOLAR YÜKSELİYOR MU?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in doğalgaz açıklamaları sonrasında dolar kuru değer kazandı. Rusya Lideri Putin,  Rus gazına rubleyle ödeme yapılmasına yönelik kararnameyi imzalayarak "Rubleyle ödeme yapılmazsa Rus gazı sözleşmeleri durdurulacak.'' demişti. Söz konusu açıklamalar sonrası dolar kuru da değer kazandı.

Peki dolar ne kadar oldu? Dolar kurunda son durum ne? İşte 3 Nisan 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön