29 / 03 / 2024

Altınbaş, Antalya ve İskenderun’da iki mağaza açtı!

Altınbaş, Antalya ve İskenderun’da iki mağaza açtı!

Mücevherat sektöründe adından sıkça bahsettiren Altınbaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de iki yeni mağaza açtı. Altınbaş, Antalya’daki mağaza sayısını 7’ye, İskenderun’da ise 2’ye çıkardı.



Türkiye mücevherat sektörünün lideri Altınbaş, mağaza zincirini genişletmeye devam ediyor. Altınbaş Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de iki yeni mağaza açtı.


Türkiye ve dünyada 93 mağazası ile mücevher tutkunları ile buluşan Altınbaş, yeni mağazaları ile Türkiye’nin moda ve mücevher alanında en seçkin noktalarında olmaya devam ediyor.


Altınbaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de açtığı yeni mağazalarıyla seçkin tasarımlarını mücevher tutkunlarıyla buluşturuyor.  Altınbaş, yeni açılışlarla Antalya’daki mağaza sayısını 7’ye, İskenderun’da ise 2’ye çıkardı.


Hediye, moda, mücevher ve evlilik olmak üzere dört ana kategoriye ve koleksiyon bazlı sunumlara göre düzenlenen yeni vitrin uygulamasıyla Altınbaş,  yeni mağazalarında mücevher tutkunlarının seçim yapmalarını kolaylaştıracak.



Dağyeli Gazetesi


Geri Dön