25 / 04 / 2024

Altınbaş'tan pırlanta tektaş yüzüklere yüzde 35'e varan indirim! 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan pırlanta tektaş yüzüklere yüzde 35'e varan indirim! 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'ta pırlanta tektaş yüzüklere yüzde 35'e varan indirim yapıldı. Peki, Altınbaş'ta pırlanta tektaş yüzük fiyatları kaç TL? İşte 1 Ocak 2023 Altınbaş pırlanta tektaş yüzük fiyat listesi...



Altınbaş'ta pırlanta tektaş yüzüklere yüzde 35'e varan indirim yapıldı. Bu indirimden faydalanmak isteyenler Altınbaş pırlanta tektaş yüzük fiyatlarını aramaya başladı. 

Pırlantaların başrolde olduğu aşkınızın en güzel hikayesini yazmak istiyorsanız, tektaş yüzük tercih edebilirsiniz. Aşkın ve bağlılığın simgesi olan pırlantalar, sahnede bir kadının ilgi odağı olmaya devam ediyor... Her kadın özeldir ve kendisi gibi özel bir yüzük takmak ister. Bu nedenle her kadın farklı bir tektaş stilini tercih eder.

Taş karat ağırlığı, ayar şekli, tırnak kalınlık oranı gibi değişkenler tektaş yüzük için en önemli kriterlerdir. Tarzınızı göz önünde bulundurarak parmak şeklinize en uygun modeli kolayca seçebilirsiniz. Klasik tasarımdan hoşlanıyorsanız ölçülü bir tasarım, savurganlıktan hoşlanıyorsanız iri taşlı, modern çizgilerden hoşlanıyorsanız dinamik bir tasarım, ışıltıdan hoşlanıyorsanız sizi parlatacak bir model seçin.

Tektaşlar evlilik teklifi, evlilik yıldönümü gibi anlarda aşk dolu her özel günün parlayan yıldızı tek taştır.

Peki, Altınbaş'ta pırlanta tektaş yüzük fiyatları kaç TL? Altınbaş'ta pırlanta tektaş yüzükler ne kadar? İşte 1 Ocak 2023 Altınbaş pırlanta tektaş yüzük fiyat listesi...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön