27 / 04 / 2024

Altındağ Altın Kuleler'de fiyatlar 115 bin liradan başlıyor!

 Altındağ Altın Kuleler'de fiyatlar 115 bin liradan başlıyor!

Firma: Özensan AŞ

Proje: Altın Kuleler

Ankara Altındağ'da hayata geçirilen Altın Kuleler geçtiğimiz günlerde satışa çıktı, projede fiyatlar 115 bin liradan başlıyor



Altın Kuleler çağdaş mimarisi ile 17.000 metrekarelik alan üzerinde 25 katlı 4 Blok 425 daire ve AVM olarak tüm dikkatleri üzerine çekiyor 12000 metrekare yaşam ve yeşil alanı ile şehir merkezinde huzur sunuyor. Projede fiyatlar 115 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Altın Kulelerin 4+1, 3+1, 2+1 ve 1+1 tip daire seçenekleri 11 tip daire çeşit seçenekleri ile zenginleşip özlediğiniz hayatı fırsatlarla yaşama şansı veriyor. Altın Kulelerin içinde bulunan alışveriş merkezleri size yaşamın ne kadar zevkli olduğunu gösteriyor. En üst düzey de sevdiklerinizin ve sizlerin güvenliğinin sağlanmasını  Altın Kuleler  tabi ki unutmadı. Site girişinden itibaren 24 saat fiziki güvenlikle beraber eşsiz akıllı daire özelliği ile hayatı daha güvenli bir şekilde yaşama ayrıcalığının farkını size Altın Kuleler yaşatacak. 


Dairelere özel kat bahçeleri ve ortak mahaller de genel olarak kullanabileceğiniz kat bahçeleri ile Altın Kuleler de yeşile doyacaksınız. 3 nokta dan girişli akıllı otoparkın kişiye özel tanıma sistemi ile kapalı otoparkın ayrıcalığı Altın Kuleler de gözlerinizi kamaştıracak. Altın Kuleler de Panaromik asansör eşliğinde  Ankara  manzarası keyfi ile neşelenip, yangın asansörü ve kesintisiz güç kaynağı eşliğinde rahatlığı ve güveni bir arada bulacaksınız. Altın Kuleler de geleceğimizin teminatı çocuklarımız açık oyun alanlarında neşe içerisinde oynarken kapalı oyun alanımız da hobi ve el becerilerini geliştirecek. 


Yaz aylarının kavurucu sıcağı Altın Kulelerin sakinleri için teras katında düzenlenen yarı olimpik yüzme havuzu sayesinde serinleme keyfi eşsiz Ankara manzarası ile tekrar bütünleşirken vitamin bar yorgunluğunuzu atmanıza eşlik edecek. Altın Kuleler de kış keyfi zemin katlarda yer alan fitness, spor salonları, buhar odaları ve sauna odaları ile renklenecek. Ankara nın Kalbi Altın Kuleler de atacak.Altın yaşamın değeri Altın Kuleler de..


http://www.grsancyra.com

http://altinkuleler.com


projeye sor



Geri Dön