24 / 04 / 2024

Altındağ Cinderesi’nde yıkım başladı!

Altındağ Cinderesi’nde yıkım başladı!

Altındağ’ı daha modern bir hale getirmek için var gücüyle çalışıyor. Başkan Tiryaki, kentsel dönüşümün önüne geçen harabe yapıları bir bir ortadan kaldırırken vatandaştan da tam not alıyor.




Altındağ Belediyesi, kaçak yapılara taviz vermeyen kararlı tutumunu koruyor. İlçede bugüne kadar 45 bine yakın gecekondu yıkan Başkan Veysel Tiryaki ve ekibi, Altındağ’ı daha modern bir hale getirmek için var gücüyle çalışıyor. Başkan Tiryaki, kentsel dönüşümün önüne geçen harabe yapıları bir bir ortadan kaldırırken vatandaştan da tam not alıyor.


Cinderesi’nde 700 kaçak yapı yıkılacak


Altındağ Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Şube Müdürlüğü, yıkım çalışmalarına Beşikkaya Cinderesi mevkiinde de start verdi. Çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte karar olan Altındağ Belediyesi, bölgede tam 700 gecekonduyu kapsayan geniş kapsamlı bir yıkım çalışması için kolları sıvadı. Yıkım çalışmalarının ilk gününde yaklaşık 70 gecekondu yerle bir oldu.


“Cinderesi’ndeki yıkımlar hız kazanacak”


Çok sayıda başarılı kentsel dönüşüm projesine imza atan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Cinderesi’ndeki yıkımlarla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Tiryaki, Önder ve Ulubey mahallelerinde yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından hiç ara vermeden rotayı uzun zamandır kentsel dönüşüm için bekleyen Cinderesi bölgesine çevirdiklerini belirtti.


Dönüşümün zihinlerde geçekleşmesi gerektiğini de bir kez daha ifade eden Tiryaki’ye bölge halkı da destek verdi. Başkan Veysel Tiryaki sözlerini şöyle sürdürdü: “Altındağ’ın her bir noktası bizim için aynı öneme sahip. Her bölgeye aynı özeni gösteriyoruz. Cinderesi’ne de öyle… Buradaki yıkım çalışmalarına yeni başladık. Ve çalışmalarımız hız kazanarak devam edecek. Bu bölgedeki yıkımlar hem Altındağ için hem de Altındağlı vatandaşlar için hayırlı olacak” dedi.



Altındağ Belediyesi


Geri Dön