18 / 04 / 2024

Altını fed korkusu sardı! Gram altında şok eden gelişme! Altın fiyatlarında son durum 13 Haziran 2022...

Altını fed korkusu sardı! Gram altında şok eden gelişme! Altın fiyatlarında son durum 13 Haziran 2022...

Altın fiyatlarında son durum milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip ediliyor. Fed'in faiz kararı öncesi altın fiyatlarında dalgalanmalar şimdiden başladı. İşte son dakika canlı altın fiyatları 13 Haziran 2022...



Altın fiyatları son haftalarda rekor seviyelere ulaştı. Gram altın 1000 lira seviyelerini geçerek Aralık 2021'de görülen rakamlara yaklaştı. Fakat Çarşamba günü açıklanacak olan Fed'in faiz kararı önce altın fiyatlarında şimdiden dalgalanmalar yaşanmaya başladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön