18 / 04 / 2024

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.



AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi inşa edileceğini iddia etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Zafer, AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Kaytazdere Belediyesi ile bir firma arasında beldede 229 dairelik toplu konut projesi yapılması için protokol imzalandığını söyledi.

Konutların, imar planlarında tarım alanı olarak görünen bölgede yapılacağını iddia eden Zafer, "Kaytazdere beldesinden önümüze gelen bir tablo var. Bu tablo bizi memnun etmedi, bize yanlış geldi. Kaytazdere'de imarı olmayan bir yerde belediye tarafından konut yapılmak isteniyor. Buna Kaymakamımız el koymuştur. Süreç, hukuki boyutu devam ediyor." açıklamasında bulundu.

Zafer, yasalara uygun, ilçe ve beldelere katkı sunacak her tür projeye destek olacaklarını söyledi.

Projede binaların yedişer katlı olarak inşa edileceğini belirten Zafer, "Ben isterdim ki yasalara uygun, yasaların verdiği boyutlara uygun şekilde yapılsa da biz her türlü destek olalım. Burada Kaymakamlık olaya vakıf, yanlış bir durum var. Bu yanlış durumdan da vatandaşlarımızın mutlaka bilgi sahibi olması gerekiyor." dedi.

Toplantıya, Kaytazdere Belediye Meclisinin AK Parti'li üyeleri de katıldı. 


Geri Dön