16 / 04 / 2024

Altunbüken Ümraniye'de ofis, Ataşehir'de rezidans projesine başladı!

Altunbüken Ümraniye'de ofis, Ataşehir'de rezidans projesine başladı!

Altunbüken Holding, gayrimenkul sektörüne Relux markasıyla girdi. Projelerini konseptlere ayıran Relux, Ümraniye’de ofis, Ataşehir’de rezidans projesine başladı.



Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır taahhüt alanında yer aldığı inşaat sektöründe, gayrimenkul işine Relux markası ile girdi. Altunbüken, projelerini konseptlere ayırarak hayata geçirecek. Altunbüken Holding ve Relux Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, 400 milyon liralık cirolarını gayrimenkul projeleriyle birlikte 3 yıl içinde 1 milyar liraya ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.


4 ayrı konsept

Cem Altunbüken, dört farklı konsept belirlediklerini belirterek, “Kidz konseptiyle, çocuklu aileler için uygun özellikte konutlar geliştiriyoruz. Xpand Life konseptiyle ofis ve evlerde daha geniş alanlara yer veriyoruz. Diğer konseptlerimiz ise Flexx ve Ecolux” diye konuştu.


Projeler peş peşe

Relux, İstanbul Ümraniye’de Relux RSO 50 Suit&Office projesini geliştiriyor. Bu projeden 120 milyon TL’lik gelir hedefleniyor. Satışların yüzde 40’ının tamamlandığı projede ofisler metrekaresi ortalama 10 bin TL’den satılıyor. Relux’ün diğer projesi, Ataşehir Finans Merkezine komşu konumda yer alan ve kaba inşaatı tamamlanan Relux RFF 35 Finance Flats... 78 adet rezidans üniteden oluşan projeden 40 milyon TL’lik gelir bekleniyor.Relux, ayrıca Topkapı E5 üzerinde karma bir projenin de çalışmalarına başladı.


Vatan / Meltem Kara 


Geri Dön